آشنایی با مراقبت های بعد از لیزر موهای زائد ناحیه تناسلی
امروزه خلاص شدن از شر مو های زائد یکی از مهمترین دغدغه های افراد به شمار می آید. روش های مختلفی در این امر به کمک افراد می آید که برخی موقتی و برخی دیگر دائمی هستند.
استفاده از لیزر یکی از روش های دائمی حذف موهای زائد بوده که در دنیای امروز طرفداران زیادی را به سمت خود کشانده است. قابل ذکر است که این روش برای تمامی نقاط بدن از جمله ناحیه تناسلی (بیکینی) مورد استفاده قرار می گیرد.
لازم به ذکر است که لیزر موهای زائد بیکینی نیازمند مراقبت هایی است که پس زا انجام آن باید مورد توجه قرار گیرند. بنابراین ما در این مقاله می خواهیم شما عزیزان را با لیزر موهای زائد بیکینی و مراقبت های بعد از لیزر موهای زائد ناحیه تناسلی آشنا کنیم.
ناگفته نماند که روش لیزر متناسب با پیشرفت تکنولوژی و با ساطع کردن نوعی اشعه، فولیکول مو را تضعیف کرده و حذف موهای زائد را به همراه دارد.
جهت مطالعه ادامه مطالب با ما همراه باشید.
آیا لیزر موهای زائد بیکینی دردناک است؟
امروزه بسیاری از افراد با صرف هزینه و وقت کمتری در جهت حذف مو های زائد بدن خود از لیزر استفاده می کنند. با در نظر گرفتن دردی که استفاده از روش هایی همچون وکس و موم به همراه دارد، لیزر دردناک نبوده و فقط با دردی جزئی همراه است.
البته باید به این نکته نیز اشاره کرد که ایجاد احساس درد توسط لیزر در هر فردی متفاوت است. درد ناشی از لیزر می تواند به مواردی نظیر نوع پوست افراد، رنگ مو های زائد و میزان ضخامت آن بستگی داشته باشد.
بنابراین قبل از انجام لیزر با پزشک مورد نظر مشورت کرده تا در صورت نیاز از مواد بی حسی استفاده شود.
ماندگاری لیزر موهای زائد بیکینی
میزان ماندگاری لیزر موهای زائد ناحیه تناسلی بلندمدت بوده و با استفاده از این روش می توانید تا مدتی طولانی رشد موهای زائد بیکینی را متوقف کنید. البته شایان ذکر است که میزان ماندگاری لیزر به سن، ژنتیک و سایر عوامل وابسته است. به علاوه رشد موهای زائد پس از هر جلسه کم و کمتر می شود.
فواید لیزر موهای زائد بیکینی
- نتایج سریع رفع موهای زائد را پس از چند جلسه می توانید به راحتی مشاهده کنید.
- عدم ایجاد عوارض جانبی و ایجاد زخم و آسیب های پوستی
- اثر بخشی بیشتر نسبت به روش های سنتی رفع موهای زائد بیکینی به علاوه صرفه جویی در زمان و هزینه
- لیزر موهای زائد با استفاده از لیزر بدون درد و ایجاد زخم های پوستی است.
- پرتوی لیزر با تابیدن به مو های زائد، فولیکول های مو را هدف قرار داده تا مطمئن شود که مو دیگر رشد نخواهد کرد.
بدون دیدگاه