ممنوعیت لیزر موهای زائد - کلینیک ارکید

ممنوعیت لیزر موهای زائد و دلایل آن در کلینیک ارکید


ممنوعیت لیزر موهای زائد در تهران


لیزر موهای زائد
یکی از موثرترین روش‌ها برای از بین بردن موهای زائد به طور دائمی می‌باشد. لیزر موهای زائد روشی ایمن، مؤثر و دائمی نسبت به هر روش دیگری مانند اپیلاسیون، تراشیدن و اصلاح است. امروزه ممنوعیت لیزر موهای زائد یکی از مواردی است که در ذهن برخی مخاطبین خطور مینماید که در این مقاله به آن پرداخته ایم . لطفاً با ما همراه باشید.

کاربرد لیزر موهای زائد

لیزر موهای زائد همچون هر گونه عمل زیبایی دیگری برای برخی افراد کاربرد چندانی ندارد یا ممنوع است و استفاده از آن باعث آسیب رساندن به پوست بدن می‌شود. ما نیز در کلینیک زیبایی ارکید ابتدا پوست و موی شما را ارزیابی نموده، سپس درباره تاریخچه پزشکی شما گفتگو می‌کنیم تا اطمینان حاصل شود که شما برای درمان با لیزر مناسب هستید و به هر سوالی که ممکن است در مورد درمان داشته باشید پاسخ می‌دهیم.

ممنوعیت لیزر موهای زائد - کلینیک ارکید
کاربردهای ممنوع لیزر موهای زائد

متخصصین کلینیک ارکید در این مطلب به بررسی دقیق ممنوعیت‌های لیزر موهای زائد  در موارد ذیل پرداخته اند پرداخته‌اند.

رنگ موی روشن یا رنگ پوست تیره دارید

لیزر موهای زائد ، موهای کرکی و نازک را از بین نمی‌برد همچنین موهای سفید خاکستری و قرمز نیز پاسخ مناسبی به لیزر نمی‌دهند. پوست تیره انرژی لیزر را می‌گیرد و اجازه نمی‌دهد انرژی کافی به ریشه مو برسد. بنابراین بهترین کاندید برای لیزر موهای زائد کسی است که پوست روشن و موهای ضخیم و زبر و تیره دارد.

حمام آفتاب، سولاریوم و برنزه شدن را به تازگی انجام داده‌اید

اگر به تازگی حمام آفتاب گرفته‌اید یا سولاریوم کرده‌اید، بهتر است حداقل ۲ تا ۳ ماه صبر کنید تا رنگ پوست برگردد سپس تصمیم به انجام لیزر موهای زائد بگیرید. پوست برنزه را می‌توان لیزر کرد اما پزشک مجبور است برای تاثیر لیزر روی موهای زائد انرژی را بالا ببرد. حداقل میزان انرژی که باید به ریشه مو برسد تا لیزر روی ریشه مو اثر داشته باشد ۱۷ ژول انرژی است که تکنسین دستگاه لیزر موهای زائد را برای این منظور باید روی ۲۰ ژول تنظیم کند تا انرژی لازم را به پوست بدهد.

پوست تیره درصد زیادی از این انرژی را به خود می‌گیرد و این مسئله باعث سوختگی پوست می‌شود. اگر برای پیشگیری از سوختگی انرژی لیزر را کاهش دهند، در رفع موهای زائد بی‌تاثیر می‌شود.

ممنوعیت لیزر موهای زائد - کلینیک ارکید
ممنوعیت لیزر موهای زائد هنگام حمام آفتاب

تبخالی که تازه و فعال است روی پوستتان دارید

وجود تبخال در محلی که قرار است لیزر شود می تواند باعث انتشار ویروس شود. پزشک معمولا قبل از شروع لیزر موهای زائد در مورد سابقه تبخال از مریض می‌پرسد و اگر فرد تبخال فعال داشته باشد، برای او قبل و بعد از لیزر داروهای ضدویروسی تجویز می‌کند.

زخم عفونی روی بدنتان دارید

در صورت وجود یک زخم عفونی روی محل لیزر، انجام این کار توصیه نمی شود زیرا ممکن است عفونت را به سایر مناطق منتقل کند.

در دوران بارداری یا شیردهی هستید

گرچه هیچ سند علمی نشان نداده است لیزر موهای زائد روی سلامت جنین اثر سو می‌گذارد و می‌توان پوست شکم یا ناحیه تناسلی را در این دوران لیزر کرد اما اضطراب و درد و نگرانی ناشی از لیزر می‌تواند اثر سو بر جنین بگذارد و بهتر است لیزر موهای زائد در دوران حاملگی انجام نشود.

مصرف دارو و قرص مربوط به پوست دارید

مصرف داروهای پوستی همچون آکوتان یا روآکوتان (Roaccutane) اثربخشی لیزر را روی پوست کاهش می‌دهد. از سوی دیگر چون این دارو پوست را حساس و نازک می‌کند احتمال سوختگی، لک و اسکار بعد از لیزر موهای زائد را روی پوست به شدت افزایش می‌دهد.

دچار بیماری پوستی هستید

در بیماری‌های پوستی همچون پسوریازیس، ویتیلیگو، لیکن پلان و بیماری‌هایی از این قبیل چنانچه در اثر لیزر پوست دچار سوختگی یا زخم شوید، احتمال فعال شدن بیماری در ناحیه تحت درمان وجود دارد. انجام لیزر برای این بیماران پوستی ممنوع نیست البته به شرطی که لیزر موهای زائد برای این افراد به وسیله متخصص مجرب و با انرژی مناسبی انتخاب شود که پوست آسیب نبیند.

ممنوعیت لیزر موهای زائد - کلینیک ارکید
ممنوعیت لیزر مو به علت ایجاد بیماری های پوستی

سابقه کلوئید روی پوستتان دارید

اگر سابقه کلوئید دارید، ممکن است به دنبال سوختگی یا زخمی که ممکن است در اثر لیزر موهای زائد روی پوستتان ایجاد شود، پوستتان گوشت اضافه بیاورد.

مبتلا به اگزما و اکنه هستید

اگر عفونتی روی اگزما یا آکنه سوار نشده باشد، انجام لیزر برایتان اشکالی ندارد اما اگر آکنه شما عفونی است، انجام لیزر باعث انتشار عفونت به سایر نواحی پوستتان خواهد شد.

از ماینوکسیدیل استفاده می‌کنید

ماینوکسیدیل دقیقا عکس لیزر عمل می‌کند. یعنی فرد برای افزایش مو ماینوکسیدیل مصرف می‌کند درحالی که لیزر باعث کاهش رشد مو می‌شود بنابراین عملکردی خلاف یکدیگر دارند. بنابراین در طول درمان با ماینوکسیدیل نمی‌توانید از لیزر موهای زائد بهره ببرید.

مبتلا به بیماری لوپوس هستید

اگر مبتلا به بیماری پوستی لوپوس هستید که به نور حساس است، بهتر است از لیزر موهای زائد استفاده نکنید چون درمان با لیزر نیز نوعی نور است بهتر است این کار را انجام ندهید.

امید آن داریم تا توانسته باشیم بر اطلاعات شما اندکی افزوده باشیم.

با تشکر از همراهیتان کلینیک ارکید

5/5 - (1 امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − 5 =