تأثیر اختلالات هورمونی در لیزر موهای زائد | کلینیک ارکید

درمان اختلالات هورمونی توسط پزشکان مجرب ارکید


بررسی تأثیر اختلالات هورمونی در لیزر موهای زائد

در محتوای پیش رو قصد داریم به بررسی تأثیر اختلالات هورمونی در لیزر موهای زائد بپردازیم.
پس اگر جزء افرادی هستید که از عدم تعادل هورمونی رنج می برید و قصد لیزر موهای زائد خود را دارید، مطالعه این مطلب می تواند برای شما سودمند باشد.
استفاده از لیزردرمانی یکی از متدهای زیبایی است که از طریق تابش نور شدید پالسی، موهای زائد بدن را از بین می برد
همانطور که می دانید، مشکلات هورمونی مانند تخمدان پلی کیستیک می توانند موجب افزایش رشد موهای زائد در بدن شوند. از این رو باید نسبت به رفع این اختلالات اقدام کرد.
اگر شما نیز به اختلالات هورمونی و رشد موهای ناشی از این اختلالات مبتلا هستید، توصیه می شود از خدمات کلینیک تخصصی زیبایی ارکید استفاده کنید.
در این کلینیک تخصصی زیبایی، انجام لیزر موهای زائد با استفاده از دستگاه های مدرن و پیشرفته و تحت نظارت پزشک متخصص صورت می گیرد. بنابراین شما عزیزان می توانید با خیال آسوده، کلینیک زیبایی ارکید را برای انجام لیزر موهای زائد خود انتخاب کنید.

از شما زیباجویان گرامی دعوت می کنیم دقایقی تا انتهای محتوای پیش رو همراه ما باشید.

مهم ترین دلایل رشد موهای زائد به سبب مشکلات هورمونی

دلایل مختلفی برای رشد موهای زائد ناشی از عدم تعادل هورمونی در بدن افراد وجود دارد. از این رو در بررسی تأثیر اختلالات هورمونی در لیزر موهای زائد باید ابتدا انواع این اختلالات و نقش هر کدام را مورد بررسی قرار داد.

مهم ترین دلایل رشد موهای زائد به سبب مشکلات هورمونی | کلینیک ارکید
رفع موهای زائد توسط کادر مجرب در کلینیک تخصصی

از جمله اختلالاتی هورمونی که در لیزر موهای زائد تأثیر می گذارند می توان موارد زیر را نام برد:

سندروم تخمدان پلی کیستیک

کیست های موجود در تخمدان موجب می شوند تا عوارضی مانند آکنه، پریودهای نامنظم و رشد موهای زائد در بدن افراد ایجاد شوند.
شما می توانید با درمان این کیست ها، هم عوارض ناشی از آنها را از بین برده و هم لیزر موهای زائد خود را با موفقیت به پایان برسانید.

بیماری غده فوق کلیوی

غده فوق کلیوی، برخی از هورمون ها از جمله هورمون های مردانه یا هورمون آندروژن را ترشح می کند. لذا وجود بیماری ها و تومورها در این غده سبب می شود تا موهای زائد در بدن و صورت افراد افزایش یابد و مقاوم تر شوند.

یائسگی و مصرف داروها

از دیگر اختلالات هورمونی که موجب می شوند موهای زائد در بدن افراد رشد کنند، مصرف برخی از داروهای هورمونی می باشد.
در ضمن با فرارسیدن دوران یائسگی، تولید هورمون های تستوسترون افزایش یافته و هورمون های استروژن کاهش پیدا می کنند. این مشکلات موجب می شوند تا موهای سیاه تر و متراکم تری روی صورت و بدن افراد شروع به رشد کنند.
با درمان به موقع این اختلالات و تنظیم هورمون های بدن می توان وضعیت بدن را به حالت عادی بازگرداند. و لیزر موهای زائد را با موفقیت بیشتری انجام داد.

آیا لیزر بهترین روش برای رفع موهای زائد ناشی از اختلالات هورمونی است؟

تأثیر اختلالات هورمونی در لیزر موهای زائد یکی از مهم ترین دغدغه ها و نگرانی های افرادی است که از پرمویی هورمونی رنج می برند.
همانطور که می دانید متدهایی مانند اپیلاسیون، شیو کردن و وکس، به هیچ وجه نمی توانند فولیکول ها یا همان منبع زاینده موهای زائد را از بین ببرند. زیرا هنگام اپیلاسیون موهای زائد، تنها مویی که از ریشه خارج شده است اصلاح می شود و فولیکول به عنوان منبع زاینده مو می تواند هزاران موی دیگر را تولید کند.
لذا تنها روشی که به صورت مؤثر، فولیکول ها را کاهش داده و از بین می برد، لیزر این موها با استفاده از دستگاه های استاندارد و باکیفیت است. چرا که با لیزر، فولیکول های مو به صورت مستقیم مورد اصابت اشعه های لیزر قرار گرفته و از بین می روند.
توجه داشته باشید که برای اینکه لیزر موهای زائد خود را با بهترین کیفیت و مناسب ترین هزینه از بین ببرید باید از خدمات لیزر در کلینیک تخصصی زیبایی معتبر استفاده کنید.

آیا لیزر موهای زائد ناشی از اختلالات هورمونی، بی خطر است؟

اغلب افرادی که دچار عدم تعادل هورمونی هستند با این چالش مواجه می شوند که آیا لیزر موهای زائد ناشی از این اختلالات خطرناک است و یا اینکه تأثیر اختلالات هورمونی در لیزر موهای زائد تا چه اندازه می باشد؟
در پاسخ به این افراد باید اذعان داشت لیزر موهای زائد ناشی از اختلالات هورمونی، کاملاً بی خطر بوده و نتایج بسیار مطلوبی را به دنبال دارد. به این ترتیب که شما پس از چند جلسه لیزر، متوجه تأثیر فوق العاده این روش در از بین رفتن موهای زائد خود خواهید بود.
با این وجود، پیش از انجام لیزر باید پزشک خود را از هر گونه بیماری که سبب ایجاد اختلالات هورمونی شده است مطلع کنید. چرا که پزشک معالج باید تنظیمات دستگاه لیزر را براساس مشکل موجود، تغییر دهد تا عوارض احتمالی ناشی از لیزر، کاملاً از بین برود.
از این رو استفاده از خدمات لیزر در کلینیک تخصصی زیبایی معتبر می تواند بهترین راه حل باشد.

چرا در برخی موارد، لیزر موهای زائد ناشی از عدم تعادل هورمونی، نتیجه بخش نیست؟

همانطور که اشاره شد، کاری که لیزر موهای زائد انجام می دهد نابود کردن فولیکول های مو به عنوان منبع زاینده و تخم مو است. در واقع اگر فولیکول های مو از بین نروند، مجدداً شاهد رشد موها و جایگزین شدن آنها خواهیم بود.
این در حالی است که تأثیر اختلالات هورمونی در لیزر موهای زائد بر کسی پنهان نیست. به طوری که اگر موهای زائد به دلیل اختلالات هورمونی ایجاد شود، می توان با کمک لیزر آنها را از بین برد. اما پس از مدت کوتاه، فولیکول ها تحت تأثیر هورمون ها، مجدداً شکل می گیرد و موهای زائد جدید رشد می کنند.
از این رو وجود هورمون ها به تنهایی موجب می شود تا موهای جدید جایگزین شوند و همین امر می تواند تأثیر لیزر موهای زائد را کاهش دهد.
از سوی دیگر، موهای زائد ناشی از اختلالات هورمونی بسیار مقاوم بوده و به درمان بیشتری نیاز دارند.
به همین دلیل به این افراد توصیه می شود ضمن مصرف داروهای تجویز شده توسط پزشک، جلسات لیزر را تا رسیدن به نتیجه مطلوب ادامه دهند.

تأثیر اختلالات هورمونی در لیزر موهای زائد | کلینیک ارکید
رفع موهای زائد ناشی از اختلالات هورمونی در کلینیک ارکید

یک پیشنهاد ویژه

کلینیک تخصصی زیبایی ارکید جزء معتبرترین و مجهزترین کلینیک های زیبایی است. که خدمات لیزر موهای زائد را با استفاده از برترین دستگاه های لیزر دنیا به مشتریان خود ارائه می کند.
این کلینیک تخصصی زیبایی، انجام مشاوره رایگان توسط مشاورین زبده را نیز در لیست خدمات متنوع خود قرار داده است.
لذا شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تأثیر اختلالات هورمونی در لیزر موهای زائد با مشاورین باتجربه ما در کلینیک ارکید مشورت کنید.

اطلاعات تماس و آدرس کلینیک ارکید

آدرس : تهران – میدان پونک – خیابان اشرفی اصفهانی – خیابان رمضانی یکم – پلاک ۲۶ – طبقه ۵ – واحد ۹

شماره های تماس :

02144890792

02144625966

چت در واتساپ WhatsAPP

5/5 - (2 امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 2 =