نکات قابل توجه در لیزر کردن موهای زائد
امروزه راه های زیادی برای خلاص شدن از مو های زائد صورت و بدن وجود دارد که روز به روز با پیشرفت تکنولوژی گسترش پیدا می کنند. به علاوه متقاضیان بسیاری حاضر به امتحان کردن روش های مختلف حذف مو های زائد هستند. روش های متنوعی در این امر به شما کمک می کنند که هر کدام به نوعی رضایت شما را بر می انگیزد. مواردی نظیر تیغ زدن، استفاده از موچین، کندن موهای زائد به وسیله موم، پودر ها و کرم های موبر و … راهکاری های موقتی برای جلوگیری از رشد موهای زائد می باشند.
اما لیزر موهای زائد یکی از شیوه های رفع موهای زائد بدن و صورت به صورت دائمی می باشد. امروزه استفاده از دستگاه های لیزر در مراکز زیبایی بسیار رایج شده است و البته متقاضیان مختص به خود را دارند. ما در این مقاله تصمیم داریم تا نکات قابل توجه در لیزر کردن موهای زائد و توصیه های قبل و بعد از لیزر را برای شما شرح دهیم.
در ادامه جهت مطالعه و درک بهتر مطالب با ما همراه باشید.
آشنایی با نکات قبل از لیزر موهای زائد
قبل از اقدام به انجام لیزر، در ابتدا به مطالعه درباره آن بپردازید. در قدم اول مطالعه در جهت آشنایی با شرایط لازم در امر لیزر مو های زائد می تواند در تصمیم شما بسیار موثر باشد.
یکی از باور های غلطی که درباره لیزر در بین افراد رایج شده این است که اکثر دستگاه های لیزر مو بی اثر بوده و اشعه تابیده شده بر روی پوست روند ایجاد سرطان را سرعت می بخشد. در صورتی که قابل اطمینان بودن دستگاه های لیزر با توجه به شرایط پوست افراد و قیمت دستگاه و البته زمان صرف شده برای لیزر مشخص می گردد.
موضوع قابل توجه دیگر این است که باید سطح توقعات درستی از لیزر موهای زائد داشته باشید. به علاوه قرار نیست در جلسه اول و دوم لیزر تمامی موهای زائد از بین رفته و رشد آن ها متوقف شود. برخی از مراکز خدمات زیبایی این روش را دریافت هزینه های خیلی کم انجام می دهند. پس توجه داشته باشید که قبل از انجام لیزر تحقیقات کافی را در این زمینه انجام دهید.

انواع روش های حذف موهای زائد
امروزه روش های رفع کامل موهای زائد بدن در دو نوع انجام می شود که عبارتند از:
- استفاده از سیستم های لیزری که از جمله این سیستم ها می توان به دستگاه های الکساندریت (طول موج پایین)، دایود و لیزر با طول موج بالا اشاره کرد.
- سیستم های غیر لیزری یا سیستم های نوری لامپ های زنون مانند دستگاه های ای لایت (E-LIGHT) و آی پی ال (IPL) که از طریق فلش لامپ زنون به حذف موهای زائد کمک می کند. البته که در این روش علاوه بر نور، رادیو فرکانس نیز به صورت همزمان بر سطح پوست تابیده می شود تا در امر حذف مو و کاهش رشد آن ها نقش کمکی داشته باشد.
مزایای استفاده از لیزر برا حذف موهای زائد
- استفاده از این روش برای تمامی نقاط بدن بلامانع است.
- این روش می تواند در روند رشد سریع مو های زائد در بدن و صورت اختلال ایجاد کرده و تراکم مو های زائد را کاهش دهد.
- اثرات طولانی مدت و ماندگاری بالا بر مو ها سبب شده تا به عنوان محبوب ترین روش رفع مو های زائد در بین افراد شناخته شود.
- تا چندین ماه بعد از لیزر نیازی به اصلاح مو ها و کرک های باقی مانده نیست.
- در مقایسه با روش های سنتی مانند اپیلاسیون، احساس درد و سوختگی کمتری به فرد منتقل می کند.
- FAD این روش را به عنوان راهی برای کاهش دائمی مو های زائد تایید کرده است.
- در این روش افراد دچار افتادگی پوست یا سوختگی عمیق نمی شوند.
تعداد جلسات لیزر
در اغلب موارد و جهت رفع دائمی مو های زائد به صورت کلی تعداد 6 الی 8 جلسه برای لیزر در نظر گرفته شده است. به علاوه فاصله زمانی تعیین شده بین جلسات 40 یا 45 روز می باشد. نکته قابل توجه این است که مواردی نظیر وضعیت پوستی افراد، میزان رشد مو ها و قدرت ریشه آن ها بر تعداد جلسات و فاصبله بین آن ها موثر است.
با توجه به اینکه فولیکول موها باید در هر جلسه در معرض اشعه لیزر قرار گیرد، بنابراین نباید مو ها از ریشه کنده شوند. به همین دلیل در دوران لیزر برای اصلاح نواحی لیزر شده، فقط از ژیلت استفاده نمایید.

دانستنی های لیزر موهای زائد | نکات قابل توجه در لیزر موهای زائد
مطالعه اطلاعاتی در دسترس از لیزر موهای زائد می تواند ترس و نگرانی شما را کمتر کرده و دید بهتری را نسبت به لیزر در شما ایجاد می کند. در این قسمت از مقاله به برخی از موارد مهم درباره لیزر موهای زائد به صورت خلاصه اشاره می کنیم.
- دستگاه لیزر موهای زائد با ساطع کردن اشعه ای با انرژی بالا سبب تخریب انتخابی فولیکول های مو در پوست می شود.
- بهترین دستگاههای لیزر موهای زائد شامل دستگاههای الکساندریت، دیود وکتوز و دکا است که هر سه در کلینیک خانه سفید موجود هستند.
- یک نوع دستگاه لیزر قابل استفاده برای تمام افراد نیست. به طور مثال از دستگاه الکساندریت برای پوستهای تیره مناسب نیست و تاثیر زیادی بر روی این نوع از پوست ها ندارد.
- مبنای عملکرد دستگاه لیزر جذب پرتو های نور با طول موج های مختلف با انرژی متفاوت توسط رنگدانه های مو می باشد.
بدون دیدگاه